Comanda online

Pentru a putea face o comanda pe site-ul workingup.ro aveti 2 variante:
– sa va faceti un cont
– sa faceti comanda direct, fara cont si parola
 
Daca nu doriti sa folositi un cont puteti finaliza comanda fara cont folosind butonul: Proceseaza comanda fara cont.

Crearea unui cont
Crearea contului se face accesand optiunea „Autentificare” din pagina principala a site-ului selectand optiunea creeaza cont. Va puteti inregistra, dupa caz, ca persoana fizica sau juridica. Este importanta completarea corecta si exacta a tuturor campurilor obligatorii solicitate la crearea contului.
Dupa inregistrarea contului dumneavoastra acesta trebuie validat prin accesarea link-ului trimis automat la adresa dumneavoastra de e-mail.
Dupa crearea contului, puteti comanda oricand. Pentru a va autentifica la revenirea pe site este necesara introducerea numelui utilizatorului cu care v-ati inscris si a parolei de acces.

Alegerea produselor 
Navigati in meniul din partea stanga a paginii prin categoriile si subcategoriile de produse pana gasiti produsul dorit sau cel care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.
In cazul in care cunoasteti exact produsul pe care il cautati, il puteti identifica in categorii folosind optiunea „Cautare” din meniul din partea dreapta sus a site-ului.
Dupa ce ati identificat produsul cautat, apasati butonul `Adauga in cos` pentru a-l adauga in cosul dvs. de cumparaturi. Se specifica numarul de bucati, totalul general se calculeaza automat.

Cosul de cumparaturi
Pentru a definitiva lista produselor pe care doriti sa le achizitionati, puteti relua operatiunea de mai sus ori de cate ori doriti sa adaugati un nou produs in cosul dvs. de cumparaturi.
De asemenea, in pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa vizualizati produsele selectate, sa renuntati la unul din ele sau sa inlocuiti anumite produse inainte de a trimite comanda finala.
Pentru a sterge un produs bifati casuta aferenta produsului din prima coloana si apasati btonul `Actualizeaza`.
Pentru a mari sau micsora cantitatea pentru un produs introduceti numarul de bucati dorite in casuta aferenta produsului din coloana cantitate si apasati butonul cantitate `Actualizeaza`.

Finalizarea comenzii
Dupa alegerea tuturor produselor dorite, puteti finaliza si trimite comanda on-line folosind butonul „Proceseaza comanda” sau „Proceseaza comanda fara cont”.
Confirmarea si trimiterea comenzii semnifica faptul ca sunteti de acord cu toate conditiile mentionate in comanda dvs. (produse, cantitati, preturi).
Un reprezentant al firmei noastre va va comunica printr-un email sau telefon daca unele produse nu mai sunt disponibile.
Modul de plata si termenul de livrare sunt detaliate in capitolul MODALITATI DE PLATA SI LIVRARE.

Top